Vejledning
Tekst

Booking af baner på sæsonbasis.

Man kan kun booke baner hvis man er medlem af klubben. Det er gratis og være medlem. Banernes pris fremgår af bookingen. For at blive medlem skal man sende en besked via holdsport hjemmesiden – Kontakt. Oplys Navn, Adresse, Fødselsdato, e-mail og telefonnummer. Når vi har oprettet jer vil i modtage en mail fra holdsport med login og password.

Det er kun muligt at booke banerne via appen ”Holdsport” på mobiltelefonen. Der kan ikke bookes baner via hjemmesiden/PC.

Vedledningen er følgende:

Åbner appen på mobilen    Hvis man ikke har den så skal den hentes via App Store eller Google Play. Det SKAL være ”Holdsport – Hurtig tilmelding & kontingentbetaling”.

MAN SKAL VÆRE LOGGET IND PÅ SIN PROFIL 😊

Når man er kommet ind så skal man trykke på de ”3 mænd” øverst til højre og vælge holdet ”Baneleje”

Herefter trykker man på de  ”Linier” nederst til højre på skærmen og vælger ”Booking”. Så er man kommet ind på banebooking og kan vælge sine bane og betale. Hvis der ikke er valgmuligheder så skal man ændre filterne. Det gøres ved at trykke på ”Tilpas din filtrering” midt/nederst på skærmen. Her vælger man under ”Booking” (nederst) ”Sæsonbooking”.

Herefter skal man vælge den dag man spiller. F.eks. Mandag i kalenderen så får man banerne som kan bookes om mandagen. Blot tryk på tidspunktet på den hal og bane man ønsker og gå til ”Bekræft booking” og betaling.

Bemærk at man skal vælge en dag i ”fremtiden”, da man ikke kan booke tilbage i tiden. Hvis det i dag er d. 10. september 2021 og jeg ønsker at spille om mandagen så skal jeg ”svirpe” til venstre på bookingfeltet for at komme til mandag d. 13. september 2021.

 

På bestyrelsens vegne.

Rene

Kasserer

Fredensborg Badminton 05