Ungdomsafdelingen

Er du vild med badminton? Er du mellem 5 og 19 år? Og har du lyst til at være medlem af en klub i rivende udvikling? Hvis ja, vil det glæde os at byde dig velkommen til Fredensborg Badminton.

Ungdomsafdelingen i Fredensborg Badminton består af ca. 100 glade og energiske børn og unge. Vores spillere strækker sig niveaumæssigt fra begynder til mesterrække, og vi sætter en ære i at have spændende og udviklende tilbud til alle.

Vi tilbyder træning af høj kvalitet, et stærkt socialt træningsmiljø og mulighed for deltagelse i turneringer, holdkampe og en lang række sjove og inspirerende arrangementer sæsonen igennem. 

DGI Nordsjælland kårede i foråret 2016 Fredensborg Badminton til Årets Ungdomsklub. I foråret 2020 blev vi igen kåret til Årets Ungdomsklub. Denne gang af DGI Nordsjælland, DGI Midt- og Vestsjælland, DGI Storstrømmen og Badminton Sjælland. Vi gør hver dag vores bedste for at leve op til den fine anerkendelse og er glade for at opleve stadigt stigende badmintoninteresse, stor medlemstilgang og fremfor alt træninger, kampe og arrangementer, der emmer af badmintonglæde og positiv energi.

Velkommen til!